GeneO+

Gene0+

OxyGeneo zuurstofbehandeling

Dode huidcellen worden verwijderd, brengt verjongende en herstellende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

TriPollar radiofrequentie

TriPollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelooflijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat.

Ultrasoon celstimulatie

De ultrasoon behandeling creëert kleine ruimtes tussen de cellen door de trillingen die er ontstaan. Door deze spatie kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Bovendien wordt door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen.

Prijs:

Geneo: 75 euro 

Geneo + tripollar: 90 euro

Geneo + ultrasound: 80 euro

Geneo + tripollar + ultrasound: 110 euro

Tripollar toevoegen bij een gelaat op maat / aging behandeling : 25 euro extra