0
Items : 0
Subtotal : 0,00

Deprecated: WC_Cart::get_cart_url is verouderd sinds versie 2.5. Gebruik in plaats daarvan wc_get_cart_url. in /home/dessftp/domains/dessclusive.be/public_html/2020/wp-includes/functions.php on line 5211
View Cart
Deprecated: WC_Cart::get_checkout_url is verouderd sinds versie 2.5. Gebruik in plaats daarvan wc_get_checkout_url. in /home/dessftp/domains/dessclusive.be/public_html/2020/wp-includes/functions.php on line 5211
Check Out
Dess'clusive > slimming uitleg
NaamOntgiftingsmassage
Duurtijd90 minuten
Prijs72 EUR

Ontgiftingsmassage

Gebruik van kruiden wordt in de balinese cultuur al voor 1000 j gebruikt. Zij geloven dat deze natuurlijke medicijnen het lichaam verwarmen, vermoeide spieren ontspannen, reumatische klachten verbeteren, afval afvoeren en je huid weer opfrissen.

Door middel van een borstelpeeling met basisch zout wordt de doorbloeding geactiveerd en dode huidcellen verwijderd. Afvalstoffen worden met behulp van warme kruidenstempels uit het lichaam geëlimineerd. Tijdens deze massage ervaar je een diepe relaxatie en je gaat weer naar huis met een zijdezachte en zuivere huid.

Afspraak boeken?

Hier kan je je afspraak met enkele klikken vastleggen via onze module.
NaamDetox pakking
Duurtijd60 minuten
Prijs65 EUR

Detox pakking

Door middel van cuppings wordt het onderliggende weefsel losgemaakt.

De hete handdoeken tijdens de pakking stimuleren de werking van de lymfeklieren die vervolgens afvalstoffen afdrijven. Terwijl de ingrediënten van de pakking ervoor zorgen dat het lichaam gezuiverd wordt, vocht wordt afgedreven, heb je zelf even de tijd om helemaal tot rust te komen en weer helemaal op te laden.

Achteraf krijg je nog een detoxshotje aangeboden voor een optimale zuiverende ervaring.

Afspraak boeken?

Hier kan je je afspraak met enkele klikken vastleggen via onze module.
NaamDetox sap en zuiveringskuur
Prijs139,95 EUR
Zuiveringskuur
met klysma
30 EUR extra

Detox sap en zuiveringskuur

Het detox sap en zuiveringspakket bied je een gemakkelijk stappenplan aan dat een heleboel klachten tegengaat. Met een detoxkuur van Innerwave ruim je de rommel in je lichaam op en krijg je weer een nieuwe boost.

Ik ben voorstander om dit te doen bij elke seizoensverandering.

Waarom? Je verandert je eetgewoonte, koud in de zomer, warm in de winter; je huid wordt dikker/dunner als bescherming tegen koude of warmte,… zo verandert er ook inwendig heelwat.

Ervaar zelf wat het doet om 10 – 14 dagen zo puur mogelijk te leven. Je kan zelf kiezen hoe intens je je lichaam wilt resetten door eventueel sapvasten eraan toe te voegen. De 100% natuurlijke voedingssuplementen uit het pakket ondersteunen je lichaam om te ontgiften en te ontslakken.

Wave goodbye darmklachten, huidproblemen en overtollige kilo’s. Dit is de reset voor body & mind. Mij heeft het alvast afgeholpen van mijn dikke, opgeblazen buik en de moeilijkheden om naar het toilet te gaan.

Afspraak boeken?

Hier kan je je afspraak met enkele klikken vastleggen via onze module.
NaamCellulite kit
Duurtijd... minuten
Prijs... EUR

Cellulite kit

Tekst nog in te vullen 

Afspraak boeken?

Hier kan je je afspraak met enkele klikken vastleggen via onze module.